Do trzech razy sztuka. Strona: 1

Do trzech razy sztuka Dodano: 2011-07-31 20:04 Zmieniono: 2011-07-31 20:09

Zupełnie przez przypadek trafiłem na te opowiadanie i przyznać muszę, że pochłonęła mnie jego lektura bez reszty. Cóż mógłbym dodać...naprawdę ciekawie piszesz, w sposób intrygujący kreślisz zarysy tragizmu człowieka nieustannie balansującego na granicy życia i śmierci, będącego ofiarą mechanizmu wojennego doby wrogich godności ludzkiej totalitaryzmów.

Poza tym przeczytanie Twojego opowiadania wpłynęło na pomysł napisania przeze mnie noweli utrzymanej właśnie w podobnym duchu.

Dodano: 2011-07-31 20:15

Ciekawie napisane,ale nie jestem pasjonatką literatury wojennej :)

Do trzech razy sztuka Dodano: 2011-07-31 23:54

DonVitteo napisał(a):
Zupełnie przez przypadek trafiłem na te opowiadanie i przyznać muszę, że pochłonęła mnie jego lektura bez reszty. Cóż mógłbym dodać...naprawdę ciekawie piszesz, w sposób intrygujący kreślisz zarysy tragizmu człowieka nieustannie balansującego na granicy życia i śmierci, będącego ofiarą mechanizmu wojennego doby wrogich godności ludzkiej totalitaryzmów.

Poza tym przeczytanie Twojego opowiadania wpłynęło na pomysł napisania przeze mnie noweli utrzymanej właśnie w podobnym duchu.

Dziękuje bardzo za uznanie zwłaszcza, że to moje pierwsze opowiadanie. Nie spodziewałam się:)
No i czekam na Twoje dzieło

Do trzech razy sztuka Dodano: 2011-08-01 00:07

bass9 napisał(a):
[quote:5e04205f6a="DonVitteo"] Zupełnie przez przypadek trafiłem na te opowiadanie i przyznać muszę, że pochłonęła mnie jego lektura bez reszty. Cóż mógłbym dodać...naprawdę ciekawie piszesz, w sposób intrygujący kreślisz zarysy tragizmu człowieka nieustannie balansującego na granicy życia i śmierci, będącego ofiarą mechanizmu wojennego doby wrogich godności ludzkiej totalitaryzmów.

Dziękuje bardzo za uznanie zwłaszcza, że to moje pierwsze opowiadanie. Nie spodziewałam się:)
No i czekam na Twoje dzieło[/quote:5e04205f6a]

Moje dzieło czeka na akceptację. Napisanie tej noweli zajęło mi raptem z godzinę. Polot zawdzięczam Twojemu dziełu :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło